Meny
MENÚ A 3 CORSE DI MARE 685,-
TOMAT OG MOZZARELLA SALAT
Bøffelmozzarella og marinerte tomater. Serveres med ristet brød.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
kr 0
LINGUINE AI FRUTTI DI MARE
Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 0
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Serveres med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-
kr 0
MENÚ A 3 CORSE DI TERRA 775,-
CROQUETAS DE JAMÒN
3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
kr 0
FIETTO DI MANZO
Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-
kr 0
CRÈME BRÛLÉE
Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
kr 0
ANTIPASTI
ANTIPASTO MISTO
Vårt favoritt utvalg av oster og spekemat. Serveres med oliven, soltørkede tomater, grissini og trøffelmajones.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-
kr 365
GAMBAS AL AJILLO
Bakte svarte tigerreker marinert med hvitløk og chili. Serveres med salat og ristet brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 255
CROQUETAS DE JAMÒN
3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
kr 195
TOMAT OG MAZZARELLA SALAT
Bøffelmozzarella, marinerte tomater. Serveres med ristet brød. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
kr 195
FOCACCIA CON AGLIO E ROSMARINO
Pizzabrød med hvitløk, rosmarin og ekstra virgin olivenolje. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 120
MARINERTE OLIVEN
kr 95
PASTA
LINGUINE AI FRUTTI DI MARE
Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 395
RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI
Servert med parmesankremet saus, steinsopp, fritert salvie og ristede hasselnøtter.
Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtter
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
kr 325
PACCHERI ALLA VODKA
Paccheri pasta i kremet vodka- og tomatsaus med hvitløk og chili. Toppet med spicy salami.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-
kr 295
CANNELLONI DI RICOTTA GRATINATI
Gratinerte pastarør fylt med ricotta og spinat, bolognese kjøtt, smeltet mozzarellaost og grana padano.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
kr 295
PRIMI / SECONDI
CARRÈ DI AGNELLO
Bakt lammecarrè, rosmarinsjy, bakte småpoteter og grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue, Gres de Montpeller 175,- / 730,-
kr 495
FILETTO DI MANZO
Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-
kr 485
BAKT TORSKEFILET
Bakt torskfilet servert med potetpuré og brunet smør med sjalottløk, soltørket tomat, urter og oliven.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 395
BOUILLABAISSE
Kremet fiskesuppe fra Marseille med safran. Serveres med blåskjell, hjerteskjell, fisk, kamskjell og reker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 385
MOULES FRITES
Dampede blåskjell med hvitløk, sjalottløk, kremet hvitvinssaus, serveres med pommes frites og aioli.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 335
CHEVRE SALAT
Lun karamellisert chevre med valnøtter, saltbakte beter med en honning-, oliven- og balsamico vinaigrette. Serveres med brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 270
PIZZA ROSSA
TARTUFO
Tomatsaus, mozzarella, trøffelost fra Myrdal gård, parmaskinke.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
kr 355
PROSCIUTTO CRUDO
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og grana padano.
Toppet med ruccola.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
kr 345
CALABRESE
Tomatsaus, mozzarella, salame piccante, oliven, ’nduja og rødløk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Tradition Blanc 140,- / 590,-
kr 325
BISTECCA
Biffkjøtt, chili, pecorino ost og spinat.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
kr 315
MARGHERITA
Tomatsaus, mozzarella og frisk basilikum.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
kr 255
VERDE
Tomatsaus, squash, paprika, oliven, sopp og ruccola.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
kr 235
PIZZA BIANCA
AGNELLO
Mozzarella, hvitløk- og rosmarinmarinert lammefilet og grillet paprika.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
kr 315
COPPA E FUNGHI
Mozzarella, portobellosopp, aromasopp, sjampinjong og coppa skinke toppet med steinsopp-pulver.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
kr 310
QUATTRO FORMAGGI
Mozzarella, taleggio, Gorgonzola og grana padano.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 305
CARBONARA
Pancetta, mozzarella, geitostkrem, egg og løk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
kr 295
DOLCE
CRÈME BRÛLÉE
Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
kr 165
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Servert med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-
kr 165
CROSTATA AL LIMONE
Serveres med bringebærsorbet.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
kr 165
AFFOGATO
Vaniljeis med Nutella, pistasjnøtter og espresso.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-
kr 145