DSC05815.jpg
e814d25e08dd67caecb5b216523c0d68.jpg

VILLA BLANCA

RESTAURANT

Kom til oss og opplev en unik kombinasjon av smaker og aromaer fra den fransk-italienske middelhavskysten. Hos oss får du servert ekte provençalsk-middelhavsmat og atmosfære, med fokus på å bevare smakene og teksturen til sesongens ingredienser, som tomater, hvitløk, safran, paprika, sjømat, oliven, olivenolje, ville urter, brød og vin.

 

Det er fremfor alt “familiært” —la cuisine de grand-mère. (Bestemors kjøkken).

Respekt for ferske ingredienser og urter, så vel som vår kjærlighet til sør-europeisk mat og drikkekultur ga oss inspirasjon til å gjenskape den deilige atmosfæren til den varme og solrike fransk-italienske middelhavskysten. 

 

Når du kommer inn i våre lokaler, skal du føle at du befinner deg ved middelhavet. Dette gjenspeiles i maten, og ikke minst i den gode stemningen. Hos oss finner du alt fra klassisk italiensk Bruschetta til større retter – som vår Marseille fransk-inspirerte Bouilabaisse – alt med smaken av middelhavet.

 

Ønsker du å fortsette kvelden utover nattestimene er du hjertelig velkommen til vår lounge for å nyte ett glass vin, eller kanskje en mugge med Sangria er det som skal til for å sette stemningen?

EN DEL AV MAGIC NORWAY

 

Villa Blanca er en av 6 restauranter i Magic Norway gruppen. Magic Norway er i dag et konsern med over 100 datterselskap innenfor eiendomsdrift, eiendomsutvikling, hotell, restaurant og uteliv.

I tillegg driver selskapet innenfor design, bemanning, eventer, finans med mer. Selskapene er i sterk vekst og har til sammen mer enn 200 ansatte.  Les mer om Magic Norway AS her

DSC08043_edited.jpg
DSC08372.jpg
DSC08426.jpg