VILLA BLANCA
RESTAURANT

På Villa Blanca tror vi ikke at ekte estetiske smaksopplevelser kun trigges gjennom god mat alene. Atmosfære, stemning og god kommunikasjon mellom gjester og personell er noe vi setter høyt hos oss. Tanken er at maten skal være folkelig, smakfull og av høy kvalitet. enten du kommer innom for en enkel lunsj eller en bedre middag. Respekt for ferske råvarer samt vår kjærlighet til Sør-Europeisk matkultur, ga oss inspirasjon til å gjenskape den deilige atmosfæren av varme og solfylte middelhavet.


Villa Blanca ønsker å være mer enn bare en restaurant og i helgene kan du oppleve overgangen til cocktailbar med bartendere som brenner for sitt yrke, kombinert med DJ og innspill av live musikk. Villa Blanca er stedet for deg som trives i livlige og uformelle omgivelser i godt selskap utover kveldstimene. 

Aldersgrense: 24 år fre/lør

EN DEL AV MAGIC NORWAY

Villa Blanca er en av 5 restauranter i Magic Norway gruppen.  Magic Norway er i dag et konsern med over 100 datterselskap innenfor eiendomsdrift, eiendomsutvikling, hotell, restaurant og uteliv.

I tillegg driver selskapet innenfor design, bemanning, eventer, finans med mer. Selskapene er i sterk vekst og har til sammen mer enn 200 ansatte.  Les mer om Magic Norway AS her

e814d25e08dd67caecb5b216523c0d68.jpg

EKTE

STENOVNSBAKT

PIZZA

Våre pizza er laget helt fra bunnen av!  Uansett om du velger rød eller hvit saus, vegetar eller parmaskinke er bunnen alltid den samme.

- Luftig, tynn og sprø!

_FOT1912.jpg
Pizza-med-bekon1.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor
  • Google Maps

Besøksadresse:

Nedre Korskirkeallmenningen 1A

5017 Bergen

Dine data (GDPR)

Personvernerklæring (privacy policy)

© 2019 Magic Villa Blanco AS. Alle rettigheter reservert.

En del av Magic Norway: www.magicnorway.no