Julebord som smaker litt bedre – for deg som planlegger tidlig
Vi belønner god planlegging! Book julebordet innen 15. august, så spanderer vi både aperitiff og kaffe når dere velger å feire på en tirsdag, onsdag eller torsdag.
Enten dere er en liten vennegjeng eller planlegger en større firmafest, legger vi til rette for et førsteklasses julebord – tilpasset deres behov. Spis i vår lune og uformelle restaurant, eller lei et av våre private selskapslokaler i 2. etasje for en mer skjermet opplevelse. For grupper mellom 20 og 55 personer er lokalene ideelle, med mulighet for egen bar og servering – skreddersydd etter dine ønsker.
Vi tilbyr en spennende og variert julebordsmeny. Velg mellom klassiske juleretter, en smakfull 3-retters eller vår tradisjonelle julebuffet i selskapslokalene.
Ta kontakt for en uforpliktende prat – vi hjelper deg gjerne med å skape den perfekte rammen for årets julebord.
Julemeny
-
-
Pinnekjøtt pizza345,-
Hvit saus, mozzarella, pinnekjøtt, smørkokt kålrot og rucola.
Allergener: hvete, melk
-
Juletallerken585,-
Pinnekjøtt, svineribbe, kålrabistappe, amadinepoteter, rødkål , pinnefett og julesaus. Påf yll jule tallerken: 225,- per person
Allergener: hvete, melk, selleri
-
Pinnekjøtt585,-
Serveres med kålrabistappe, amadinepoter og pinnefett. Påfyll pinnekjøtt: 225,- per person
Allergener: melk
-
Nøttesteik445,-
Serveres med amadinepoteter, bakte grønnsaker og kremet soppsaus.
Allergener: selleri, mandler
-
Karamellkurv med riskrem175,-
Bærsaus og karamelliserte mandler.
Allergener: hvete, mandler, melk
-
-
-
3-retters875,-
-
Sjømattallerken
Skagenrøre servert på brioche toast. Reker, krepsehaler, dill , majones og rødløk.
Allergener: egg, hvete, melk, skalldyr
-
Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, kålrabis tappe, kokte poteter, rødkål, pinnefett og julesaus.
Allergener: hvete, melk, selleri
-
Karamellkurv med riskrem
Bærsaus og karamelliserte mandler.
Allergener: hvete, mandler, melk
-
-
Julebuffet875,- per person
-
Pinnekjøtt
-
Svineribbe
-
Kokte poteter
-
Kålrabistappe
Allergener: melk
-
Rødkål
Allergener: sulfitter
-
Pinnefett
-
Julesaus
Allergener: hvete
-
Riskrem med bærsaus
Allergener: melk
-
Karamellpudding
Serveres med karamellsaus.
Allergener: egg, melk
-
Sjokoladekake
Allergener: egg, hvete
-
Nøttesteik og vegisterkaker
Kan legges til på forespørsel. Serveres med amadinepoteter, bakte grønnsaker og kremet soppsaus.
Allergener: mandler, selleri
-
-
-
Flere selskapslokaler
-
Kontakt oss
-
Hotellovernatting
Kontakt oss
Befaring eller en uforpliktende prat? Kontakt oss på booking@villablanca.no eller fyll ut kontaktskjemaet
