Enten dere planlegger en hyggelig kveld med venner eller en større firmafest, tilbyr vi en varm og stemningsfull ramme for julebordet. Vi tilpasser opplegget etter dine behov – enten du ønsker en uformell middag i vår restaurant, eller foretrekker et mer skjermet arrangement i et av våre selskapslokaler i 2. etasje.
Lokalene passer perfekt for grupper på 20–55 personer og gir mulighet for egen bar og skreddersydd servering – helt etter dine ønsker. Her kan dere nyte god mat og godt selskap i rolige omgivelser, med alt lagt til rette for en vellykket kveld.
Vi tilbyr en variert julemeny med noe for enhver smak – fra klassiske juleretter til en smakfull 3-retters, eller vår populære julebuffet når dere leier selskapslokalet.
Ta kontakt for en uforpliktende prat – vi hjelper deg gjerne med å skape den perfekte rammen for årets julebord hos oss.
Julemeny
-
-
Pinnekjøtt pizza345,-
Hvit saus, mozzarella, pinnekjøtt, smørkokt kålrot og rucola.
Allergener: hvete, melk
-
Juletallerken585,-
Pinnekjøtt, svineribbe, kålrabistappe, amadinepoteter, rødkål , pinnefett og julesaus. Påf yll jule tallerken: 225,- per person
Allergener: hvete, melk, selleri
-
Pinnekjøtt585,-
Serveres med kålrabistappe, amadinepoter og pinnefett. Påfyll pinnekjøtt: 225,- per person
Allergener: melk
-
Nøttesteik445,-
Serveres med amadinepoteter, bakte grønnsaker og kremet soppsaus.
Allergener: selleri, mandler
-
Karamellkurv med riskrem175,-
Bærsaus og karamelliserte mandler.
Allergener: hvete, mandler, melk
-
-
-
3-retters875,-
-
Sjømattallerken
Skagenrøre servert på brioche toast. Reker, krepsehaler, dill , majones og rødløk.
Allergener: egg, hvete, melk, skalldyr
-
Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, kålrabis tappe, kokte poteter, rødkål, pinnefett og julesaus.
Allergener: hvete, melk, selleri
-
Karamellkurv med riskrem
Bærsaus og karamelliserte mandler.
Allergener: hvete, mandler, melk
-
-
Julebuffet875,- per person
-
Pinnekjøtt
-
Svineribbe
-
Kokte poteter
-
Kålrabistappe
Allergener: melk
-
Rødkål
Allergener: sulfitter
-
Pinnefett
-
Julesaus
Allergener: hvete
-
Riskrem med bærsaus
Allergener: melk
-
Karamellpudding
Serveres med karamellsaus.
Allergener: egg, melk
-
Sjokoladekake
Allergener: egg, hvete
-
Nøttesteik og vegisterkaker
Kan legges til på forespørsel. Serveres med amadinepoteter, bakte grønnsaker og kremet soppsaus.
Allergener: mandler, selleri
-
-
-
Flere selskapslokaler
-
Kontakt oss
-
Hotellovernatting
Kontakt oss
Befaring eller en uforpliktende prat? Kontakt oss på booking@villablanca.no eller fyll ut kontaktskjemaet
