vin__web.jpg

Vinsmaking

Vinsmaking er sosialt og gøy, og passer perfekt både for firma og vennegjengen! Bli med på en tur inn i vinens verden og lær om druesorter, vinstiler og vinens historie.

 

En hyggelig og uformell smaking som også tar for seg hvordan vi kombinerer vin til mat. Velg tema under eller send oss en forespørsel så tilpasser vi dine ønsker og behov. 

Varighet: 1-1,5 time

Musserende vin

575,- per pers

Vi begynner med det alt burde begynne med, nemlig Musserende Vin!

Dere får en innføring i hva det er, hvordan de lages, forskjeller, likheter og hva som er godt å spise til. Det blir selvfølgelig forskjellige bobler i glassene og litt å spise til.

Ta med deg en venn eller flere for en sprudlende kveld på Villa Blanca.

Ingen forkunnskaper nødvendig.

Riesling

475,- per pers

I kveld tar vi for oss en av de virkelig store i vinverdenen, Riesling!

Denne druen står for noen av de beste (og verste) vinene som har blitt laget, og er også kanskje den mest anvendelige av de alle. 

Vi snakker om druen, litt historie, hva som gjør de forskjellige stilene og hva man kan spise til. Det blir servert Riesling, fra de tørreste til de søteste, og det blir noe godt å bite i. 

Kom og opplev kameleonen Riesling! Ingen forkunnskaper nødvendig.

Languedoc

475,- per pers

Vi feirer Den Internasjonale Vindrikkedagen med å presentere vårt eget vinslott i Languedoc i Sør-Frankrike, Saint Martin de la Garrigue.

De har et rikt utvalg viner av høy kvalitet, og i kveld skal vi kose oss med noen av disse, med litt godt å spise til. Vi snakker om de forskjellige vinene, vinslottet, Languedoc som vinregion, og selvfølgelig hva som er godt å spise til.

Her blir det litt av hvert, og igjen, ingen forkunnskaper trengs!

Pinot Noir

495,- per pers

Opplev den elegante og krevende divaen blant druene, Pinot Noir. Den har blitt dyrket over hele vinverden, og står for noen av de flotteste vinene i historien og er en fantastisk matvin. Denne druen lager også Champagne, Rosévin, Hvitvin og hyggevin.

Vi tar en tur i Pinot Noirs verden og smaker både på mat og vin!

Du trenger ingen forkunnskaper.

Velkommen til vinsmaking med vår sommelier!

 

For reservasjoner:

booking@villablanca.no