_FOT7887.jpg

2-Retters Middag

435,- per pers

Inkluder vinpakke for +160,-

1 glass bobler ved ankomst

 

OKSEFILET

Med sellerirotpuré, kantareller, mandelpotet og rødvinssaus

eller

BAKT TORSK

Surret i parmaskinke. Serveres med mandelpotet og kaperssmør

 

SJOKOLADEFONDANT

Med is, bær og bærcoulis

4-Retters Middag

635,- per pers

Inkluder vinpakke for +360,-

1 glass bobler ved ankomst

 

ANTIPASTI

Et utvalg av oster og skinker, Chilireker, Oliven og Grillet Brød

 

PANNESTEKTE KAMSKJELL

Grillet Hjertesalat og Hummervinaigrette

 

OKSEFILET

Sellerirotpuré, Kantareller, Mandelpotet og Rødvinssaus

eller

BAKT TORSK

Surret i Parmaskinke, Mandelpotet og Kaperssmør

 

SJOKOLADEFONDANT

Is, Bær og Bærcoulis

VALENTINE`S WEEKEND (12-14. FEBRUAR)

Vår kjøkkensjef har satt sammen en nydelig 2-retter og 4-retters meny spesielt tilpasset Valentines.

Du velger selv om du ønsker kjøtt eller fisk som hovedrett.

 

Begge menyene kan bestilles med eller uten vinpakke. 

Book online eller send oss en mail. 

Velkommen!

 

For reservasjoner:

booking@villablanca.no