rodizzzzzz.jpg

Pizza Rodizio

PIZZA RODIZIO BRUNCH (Fra 23. oktober)

Hver lørdag fra kl. 13.00-16.00

 

Ønsker du en sosial og hyggelig kulinarisk opplevelse sammen med kolleger, gode venner eller kanskje du ønsker å møte nye mennesker? Vår Rodizio fremmer en inkluderende atmosfære hvor både venner og fremmede kan dele en sosial og spennende middagsopplevelse. 

 

'Rodizio' er en veldig populær «all you can eat»-servering, Du betaler en fast pris og våre servitører har en kontinuerlig serveringstjeneste med de beste pizzaen fra menyen vår. Her finner du et spennende utvalg av Pizza Rossa og Pizza Bianca, også med glutenfri- og vegetarianske alternativer. 

 

Pris: 399,- per pers

Inkluderer ett glass velkomstbobler og pizzaservering

Vi starter med vår hvitløksbrød-pizza og videre til pizza med kjøtt og vegetaralternativer og avslutter med en spennende, søt dessertpizza.

 

Hjertelig velkommen til den ultimate Rodizio-opplevelsen på Villa Blanca – Hver lørdag fra kl. 13.00-16.00.

 

For booking:

Book bord på: booking@villablanca.no

Tlf: +47 920 28 443

Historie

Den første "rodizio de pizza" ble åpnet av en italiensk innvandrer i den brasilianske byen Caxius de Sul i 1972. Italiensk immigrasjon til Brasil var så viktig at fra og med 2013 rapporterte Italias ambassade i Brasil at det var 31 millioner etterkommere av italienske immigranter i Brasil. Nesten halvparten av dem er i São Paulo, Brasils største pizza konsumerende stat.